Corona informatie 29-01-2021

Zorg is noodzakelijk contact
De behandeling van u of uw kind kan in principe gewoon doorgaan. Zijn er geen of milde neusklachten, dan kunnen we de behandeling op onze praktijk voorzetten. Onze kamers zijn ruim van opzet en contact kan perfect op 1,5 meter plaats vinden. Als er wel klachten zijn dan kunnen we via een beveiligde verbinding het consult via video doen. Overleg hiervoor met uw behandelaar.

Twijfelt u of u of uw kind op de praktijk gezien kan worden? Dan kunt u hieronder een korte vragenlijst invullen.

Doe hier uw gezondheid check rondom uw afspraak voor COVID 19 en kijk hoe we u te woord staan.

Test 0-6 jaar Test 6-12 jaar Test 13-99 jaar

 

Corona device (afstandsmeter)

Binnen de praktijk hanteren wij een nieuwe corona maatregel. Bij binnenkomst op de praktijk krijgt u een apparaatje wat u om uw nek hangt en wat helpt om altijd 1,5 meter afstand te bewaren.

Het is een klein kastje wat met een keykoord om uw nek gaat. De behandelaren dragen ze ook. Het device wordt voordat u het krijgt, schoongemaakt.

Het apparaat geeft een licht en geluid signaal als u binnen 1,5 meter bent. Dat is niet direct erg: het gaat er vooral om dat we gedurende het consult zeker weten dat ieder ten opzichte van elkaar nooit meer dan 15 minuten binnen 1,5 meter van anderen bevindt.

Het device registreert niks, is volledig anoniem op geen enkele manier schadelijk.

Image

Veel gestelde vragen over Corona Device

Hoe werkt het?

Het werkt met een bluetooth signaal net zoals uw telefoon. Dit signaal is echter nog zwakker dan van uw telefoon omdat het slechts 1,5 meter ver hoeft te komen.

Zodra het device iets oppikt, gaat er een licht signaal af. Als het een sterk of continue signaal is, ook een geluidsignaal in de vorm van een hoorbare piep (niet hinderlijk hard). Dit geluid kan uitgezet worden.