Vergoeding via Alternatieve Geneeswijze

Een aantal van de door ons aangeboden vormen van hulp kunnen in aanmerking komen voor vergoeding via uw aanvullende polis Alternatieve Geneeswijze. Deze therapieen worden gegeven door Sanne Kieboom, zij is onder andere pedagoog (HBO) cognitief Gedragstherapeutisch werkster en rTMS operator. Zij geeft een aantal van de kind behandelingen en de rTMS stimulatie.

Om uw nota in aanmerking te laten komen voor vergoeding vanuit uw aanvullende polisvoorwaarden voor Alternatieve Geneeswijzen gelden specifieke regels.

 

Sanne is geregistreerd lid van de Nederlandse Federatie voor Gezondheidszorg (NFG) en de RBCZ. Deze beroepsverenigingen moeten genoemd staan in uw polisvoorwaarden. Verder komt alleen zorg in aanmerking die niet op een andere manier vergoed wordt.

Meer informatie? De NFG houdt op haar site een actueel aanbod van zorgverzekeringen en hun vergoedingen.

Praktische gang van zaken

Voor zorg die in aanmerking kan komen voor vergoeding via de Alternatieve Geneeswijze is geen doorverwijzing van uw huisarts noodzakelijk. U krijgt de nota van ons en u dient deze per PIN betaling of overmaking te voldoen. U kunt de nota zelf indienen bij uw zorgverzekering. Gaat u vooraf zorgvuldig na of u recht heeft op vergoeding. Dit is afhankelijk van de door u gekozen aanvullende zorgverzekering. Wij hebben hier geen zicht op. U kunt dan ook geen rechten ontlenen aan de toezeggingen op deze of andere websites.

Onze tarieven vindt u hier.

Contactinformatie

Arendstraat 37a Psychologen Praktijk Timmers

Psychologen Praktijk Timmers
Arendstraat 37a, 4901 JJ Oosterhout

Telefoon nr. 0162-427535

Extra locaties

Molenstraat

Molenstraat 44, 4944 AD Raamsdonk
Parkeren kan in de aangegeven vakken.

 

 
 

Kijk ook eens op:

Youtube, voor interessante filmpjes

Voor een andere aanpak dan praten alleen:

Lerendoorervaring.nl